Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Nem kell, hogy fájjon!

BULLSHIT mentes tanácsok!

Miért mi? 

Mert itt az egészséges alapanyagokat is megkapod a fehérje, és egyéb étrendkiegészítők mellé. Nem kell több oldalról levadászni a hozzávalókat. Legyen célod a fogyás, az alakformálás, szálkásítás nyilván mindannyian tudjuk, hogy az étkezés minimum 70 százalékban felelős azért, ahogy kinézünk. 

Kétgyermekes anyukaként, sokszor fel és leadott 20 kilókkal a hátam mögött..bullshit mentes tanácsokkal fogunk ellátni. Csak azt adom át, amiben én is hiszek! Csak olyan szakembert fogok ajánlani, akiben én is vakon megbízok!

Az a célom, hogy olyan csapatot gyűjtsek magam mellé, akikkel egy programot alkotunk meg, amellyel éhezés, és lemondások nélkül, egymást segítve érjük el a célunkat (https://www.facebook.com/formyourshapehivatalos ) CSATLAKOZZ!

Mert mindent lehet okosan, egészségesen is.. a töltött káposztától a csokoládé tortán át a sajtos rúdig. A receptek az én reszortom.

A mozgást, az online órákat, különböző trénerek fogják nektek biztosítani, hogy SOHA ne unjátok meg!! Lesz PILATES, TABATA, HIIT...stb. Mert nem kell, hogy fájjon sem 40, sem 50, de még csak 60 felett sem.

 

Jól hangzik? Keress meg bármely csatornán! Nem hagyunk magadra, együtt könnyebb! Csináljuk meg!

https://www.facebook.com/formyourshapehivatalos

https://www.instagram.com/formyourshape.hivatalos/

info@formyourshape.com

+36 30 140 5866

 

Az oldal tetejére